top of page
Search
  • Writer's pictureDiane Holzhausen

The story continues...

De recensies van het boek zijn overweldigend positief! Mijn hart maakt keer op keer een sprongetje wanneer iemand het boek uit heeft en zucht omdat boek 2 lonkt- het verhaal gaat verder...


Ik deel graag een recensie met jullie:


Vanaf bladzijde 1 neemt Diane je mee op reis! Je fantasie kan zelf de hoofdpersonen vormen en je reist mee naar verschillende landen. Ik kon het boek moeilijk wegleggen! Wat als het wel kan?

Ja het kan! Niet alleen de dromen van de orde, of van de hoofdpersonen maar ook jouw dromen kunnen uitkomen! De reis van de held die we keer op keer maken brengt ons steeds verder op het avontuur van het leven!


(Spoiler alert)

In boek 2 maken we voor het eerst kennis met Imena, het gouden kind van achter de Drakensbergen... reist opa onverwacht door de tijd en lijkt een globale ramp onafwendbaar.

De wetten van tijd hebben grote gevolgen voor de helden van de orde.

In de stilte van de berg Olympus wacht de draak, met de kracht om alles te redden, wanneer de energie van de kinderen de draak voed met de kracht van de orde. Of kan de broederschap de kracht opeisen?

De spanning van boek 2 zal je meevoeren in de epische strijd die wacht...

Ben jij er al klaar voor?


Boek 1 is het begin, heb jij het boek nog niet gelezen? Bestel je boek via de website of via bol.com of kom aanstaande woensdag langs bij Bruna Hoogezand, ik ben er ook voor jou-


Dit (boek) avontuur maken we samen!


Liefs

Diane


31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page