top of page
De orde van de witte draak (2)_edited.jpg

Recensies!

Bij een eerste boek zijn Recensies zo belangrijk! Plaats je recensie op de recensie pagina van facebook, of op bol.com en help me meer bekendheid te krijgen en meer mensen te bereiken om zo de wereld van avontuur en dromen te promoten!

Via stuur me een bericht (klik hier)   Zie ik graag je mening over het boek- sommige recencies plaats ik ook op de website!

Met je recensie maak je automatisch kans op het e-book de reis van de held..

Praktische tools voor jou voor het herkennen van jouw avontuur en het realiseren van jouw dromen!

Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Liefs

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Gabry via Bol.com:

Vanaf bladzijde 1 neemt Diane je mee op reis! Je fantasie kan zelf de hoofdpersonen vormen en je reist mee naar verschillende landen. Ik kon het boek moeilijk wegleggen! Wat als het wel kan?

Anneke via facebook:

Het debuut van Diane Holzhausen, vers van de pers. En wát een debuut. Ik kon het boek (bijna) niet wegleggen en ben eigenlijk best wel teleurgesteld dat ik het nu al uit heb. Ik heb genoten!

Het boek is vlot geschreven, vanuit de verschillende personages. Elk hoofdstuk geeft in het begin aan vanuit welk personage of welke groep het geschreven is. De hoofdpersonen, Tess, Sam en Sho worden goed beschreven en het wordt gaandeweg de hoofdstukken steeds duidelijker wat voor personen het zijn. Maar niet helemaal, zodat je zelf ook zaken in kunt vullen. Bovendien ontwikkelen hun gaven zich gaandeweg. Het vierde kind komt pas later in het boek naar voren en is voor mij nog wat geheimzinniger.

Ook de volwassenen die de kinderen helpen worden beschreven en maken echt deel uit van het verhaal. Ook over de orde wordt steeds iets meer duidelijk. Er zijn zelfs hoofdstukken vanuit de broederschap (de 'slechterikken') geschreven. Toch is aan het eind niet alles duidelijk, wat natuurlijk het verlangen naar het vervolg opwekt.

De kaft is mooi en rustig. Wat ik wel jammer vond is dat uit de flaptekst mij niet heel duidelijk werd dat dit geen stand-alone verhaal is, maar de eerste uit een serie (?).

Al met al een aanrader!

Rianne via Facebook:

Eindelijk de tijd en rust gevonden om te gaan lezen.

Wat een geweldig boek, voor jong en oud.

Het neemt je mee op reis

Kom naar op met deel 2, kan niet wachten

bottom of page